Rekreativo 2015 – Turnir u malom fudbalu

O turniru

Događaj je sportsko-rekreativnog karaktera sa ciljem da se u prijatnom ambijentu, uz opuštenu atmosferu, predstavnici kompanija takmiče, druže i odmore od svakodnevnevnog kancelarijskog okruženja. Obezbeđene su svlačionice sa tuševima, markeri za ekipe koje nemaju dresove, kao i osveženje u vidu vode i energetskih pića.

U zavisnosti od broja ekipa, naknadno će biti određen tačan sistem takmičenja, odnosno broj grupa i broj ekipa u grupi i o tome će sve ekipe biti blagovremeno obaveštene. Nakon subotnje grupne faze,  u nedelju će  najbolje ekipe iz grupa odmeriti snage u četvrtfinalu, polufinalu i na kraju, u velikom finalu. Utakmice u grupnoj fazi, četvrtfinalu i polufinalu trajaće 25 minuta, dok će finalna utakmica biti odigrana u dva poluvremena od po 15 minuta.

Igra se po sistemu 5 na 5 (4 igrača u polju + 1 golman)

Turnir će suditi dvojica sudija sa iskustvom. Na ceremoniji na kraju turnira, ekipama koje osvoje prvo, drugo i treće mesto biće uručeni pehari i medalje. Nagradu će dobiti i najbolji strelac turnira, najbolji igrač turnira a biće izabrana i prva postava turnira, sastavljena od igrača iz različitih timova.

Prijavljene ekipe

Nordeus, PwC, Microsoft, Societe General Banka, Infostud, Mogul, Nielsen, Coin i hotsport.rs

Medijski partneri turnira

Vodeći sportski portali u Srbiji: sportske.net i hotsport.rs

Lokacija

Balon Coin

Adresa: Milentija Popovića 72, Novi Beograd – preko puta Sava Centra
U okviru balona nalazi se besplatna igraonica na otvorenom za decu, tako da kolege sa decom mogu porodično provesti ovaj vikend.

Prošlogodišnji pobednik

OVDE možete pogledati kako je to izgledalo prošle godine.

Rekreativo trofej pokušaće da odbrani ekipa PwC (PriceWaterhouseCoopers), koja je prošle godine u finalu pobedila tim sastavljen od zaposlenih iz kompanije Nielsen.

Turnir u stonom fudbalu

Tokom trajanja turnira, paralelno će biti održan i turnir u stonom fudbalu. Prijave će se prikupljati za vreme trajanja glavnog, fudbalskog turnira. Glavna nagrada za pobednika je TORTA koju daruje naš sponzor torta.rs 🙂

Dodatne informacije

Za sve ekipe, obezbeđeni su: voda, energetska pića i minimum 2 do 3 utakmice u grupnoj fazi turnira. U neposrednoj blizini balona nalazi se veliki parking. U sklopu balona je i velika kafić-bašta odakle možete gledati ostale utakmice turnira i zagrevati se za vaš meč.

Prijave i dodatne informacije potražite na broju 064/931-20-60. Nadamo se skorom druženju.